water-under-the-bridge-2

Water Under The Bridge II

theater September 5, 2012

‘Wilt u mee naar Curaçao?’
‘Of wilt u liever naar Suriname?’
‘Kom we nemen ze mee naar allebei’

WATER UNDER THE BRIDGE 2

Op 31 augustus en 7 september 2012 presenteren T. Martinus en Dimitri Madimin de voorstelling WATER UNDER THE BRIDGE 2 in MC Theater als onderdeel van het Amsterdam Fringe Festival.

Samen met het publiek verlaten Martinus en Madimin Nederland om terecht te komen in Suriname en Curaçao. Met WATER UNDER THE BRIDGE 2 passeren zon, zee, revolutie en strand de revue terwijl klanken en smaken van het Caraibisch gebied en Latijns Amerika de theater vullen. Het publiek wordt meegenomen naar blijdschap en wrok, naar vergeving en rancune, naar het verleden en het heden. Door een onvergetelijke vertelstijl worden werelden ontsloten en dichterbij gebracht.

T. Martinus won in 2011 de Hollandse Nieuwe Theatermakersprijs door de ontwikkling van een innovatieve eigen theaterstijl. Voor Over Het IJ Festival ontwikkelde hij samen met illustrator Glenda Martinus, zijn moeder, Water Under The Bridge waarin hun familie verhaal gekoppeld werd aan de geschiedenis van Curaçao. Samen met kunstenaar Dimitri Madimin is het verhaal verder ontwikkelt met de geschiedenis van Suriname en een persoonlijk portret van de familie Madimin.

Water Under The Bridge 2
Lokatie: MC Theater
Datum: 31 aug & 7 sept
Tijd: 19 uur en 22 uur
Entree: €10

Kaarten zijn hier te bestellen: http://www.amsterdamfringefestival.nl/fringe/programma/fringe-2012/water-under-the-bridge-II.aspx

Concept, inhoud, productie en spel: T. Martinus & Dimitri Madimin
Tekst: T. Martinus & Dimitri Madimin
Regie begeleiding: Ivan Barbossa
Visuals: Glenda Martinus & Dimitri Madimin
Vormgeving: Non Employees, Dimitri Madimin & Camille Parthesius